Onze Productie

Sorteerlijn voor gekorte stammen en optimalisatielijn voor lang rondhout

Wij beschikken over een optimalisatielijn voor lang rondhout hout en een sorteerlijn  voor op lengte  gekort rondhout. Het hout wordt na het ontschorsen nauwkeurig afgemeten, geoptimaliseerd en aansluitend voor de opdracht gebruikt of als voorraad opgeslagen op de werf voor rondhout.

Hierdoor kunnen wij zeer snel op de opdracht inspelen. 

Rhp2

Rhp1

Spaner

Linck verspaner profileermachine

De Linck verspaner zaaglijn  garandeert een onweerlegbaar zaagkwaliteit en hoge meetprecisie. Door de technische eigenschappen van deze zaaglijn kunnen wij een top diameterbereik zagen van 11 tot 55 cm, in lengtes van 3 tot 7,5 m en een groefhoogte van max. 300 mm zagen.

Blokband- en afkortbandzagen

Onze Bandzaaglijn wordt gebruikt bij opdrachten in de groote diameter, bij kleinere hoeveelheden en bij de grotere lengtes.

Sorteer- en pakmachine

Na het zagen wordt het hout aan beide zijden door vakpersoneel op kwaliteit gecontroleerd en aansluitend door de lasergesteunde volautomatische sorteermachine gemeten en verpakt. Na het verpakken zullen de gegevens van het pakket automatisch naar het magazijnbeheer worden verzonden.

Droogkamers

Onze droogkamers beschikken over een maandelijkse capaciteit van ca. 2000 m³. Na het drogen wordt het product opnieuw gesorteerd en aansluitend verpakt.